Στο πλαίσιο της υποστήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η The City Never Sleeps Limited έχει δημιουργήσει για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και της Ελλάδας, το πρόγραμμα digital cube. Πρόκειται για 2 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια 2 ωρών που εκπαιδεύουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα εργαλεία του digital marketing και στους τρόπους που η επιχείρηση θα μπορεί να αυξήσει το πελατολόγιο ή/και τον τζίρο της μέσω αυτών.

Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται με max 10 θέσεις, ώστε να προσφέρεται η δυνατότητα σε αυτόν που θα τα παρακολουθήσει να λύσει το δυνατόν περισσότερες απορίες.

DM-SEMINAR

Digital Marketing & Μικρομεσαίες Ιστορίες

Πως θα έλεγες την ιστορία σου σε 300 λέξεις; Τι θα έκανες ώστε αυτές οι 300 λέξεις να δείχνουν ποιότητα και εμπειρία; Θα ακολουθούσες μια σειρά από bullet points ώστε να βελτιστοποιήσεις την ιστορία σου; Θα ξόδευες κάτι παραπάνω από 20€ την ημέρα για να την προωθήσεις; Εν τέλει, θα θεωρούσες επένδυση χρόνου να παρακολουθήσεις μια παρουσίαση για το πως να οδηγήσεις τη δική σου επιχείρηση στην εδραίωση τοπικά και εθνικά;

Τι θα δουμε μαζί;

  • Δημιουργία σελίδας. Γιατί θα πρέπει να είναι responsive ή mobile friendly. Πόσο σημαντικό είναι το περιεχόμενο;
  • Analytics. Πως θα μάθουμε περισσότερα για τους επισκέπτες μας
  • Social Media. Η σημασία που έχει το σωστό περιεχόμενο στην επικοινωνία μας και τρόποι που θα απλουστεύσουν την επικοινωνία μας και το χρόνο που επενδύουμε σε αυτήν.
  • Online Video. Η δυναμική του online video στην αύξηση της επισκεψημότητας της σελίδας μας.

DM-SEMINAR2

Δημιουργήστε νέους πελάτες online – Ιδέες για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ύφεση, αύξηση ΦΠΑ, και άλλα δεινά. Μήπως τελικά η παραδοσιακή πώληση υπηρεσιών και προϊόντων δυσκολεύουν την επαγγελματική σου ζωή; Σου φαίνεται σπαζοκεφαλιά να ανακαλύψεις νέους τρόπους για την αύξηση του πελατολογίου σου;

Σε αυτό το workshop θα δεις απλούς, αλλά σημαντικούς τρόπους για να αυξήσεις το πελατολόγιό σου. Αρκεί να έχεις την υπομονή και τη θέληση για το διαφορετικό! Εδώ θα μιλήσουμε για ένα μέρος του Digital Marketing και για ορισμένα εργαλεία που μπορούν να φέρουν περισσότερα από όσα θεωρείς!

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αξίζουν πολλά περισσότερα από όσα τους προσφέρουν.

Τι θα δούμε;

  • Δημιουργία σελίδας. Γιατί θα πρέπει η σελίδα μας να είναι ιδιαίτερα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Τι είναι το SEO (Search Engine Optimisation)
  • Google My Business. Είναι το φυσικό μας κατάστημα/γραφείο στον χάρτη; Μπορεί κάποιος μέσω της αναζήτησης να μας βρει εύκολα;
  • Social Media. Η σημασία που έχει το σωστό περιεχόμενο στην επικοινωνία μας και τρόποι που θα απλουστεύσουν την επικοινωνία μας και το χρόνο που επενδύουμε σε αυτήν.

Βρίσκεις ενδιαφέρον τα παραπάνω σεμινάρια; Έρχονται σύντομα επιπλέον, μη χάσεις τη δυνατότητα να κερδίσεις μια θέση σε αυτά!

Email *

[recaptcha]

Βρείτε μας στα social media!